Paul Smit | Smit Productions BV

Paul Smit | Paul Smit Productions BV

Paul Smit combineert humor en inhoud, speelt als spreker in op de processen binnen een organisatie en haakt op thema’s als samenwerking, innovatie, beïnvloeding & verandering in.

Hij studeerde af op ‘de evolutie van het menselijk bewustzijn’ en schreef 13 boeken over filosofie, psychologie en neurowetenschap. Hierin werkt hij o.a. samen met neurowetenschapper Ayca Szapora m.b.t. het ondersteunen van hersenonderzoek aan de Universiteit Leiden en Dresden.

Mijn sessie: Anders kijken

In een humoristische en energieke presentatie gaat Paul Smit in op diverse aspecten van menselijk gedrag en de werking van ons brein. Zijn verhaal is onderscheidend en bevat de nieuwste inzichten. Wat werkt wel en wat werkt niet als we willen veranderen? Hoe kunnen we als mens flexibel en ontspannen in het leven staan en denken in mogelijkheden? Hoe ontstaat er verbindingvertrouwen en creativiteit binnen een organisatie? De combinatie van inhoudhumor en interactie maakt ‘Anders Kijken’ een ideale toevoeging aan uw bijeenkomst, congres of evenement.

Houd me op de hoogte