Robin Kwakman SocialServiceCongres

Robin Kwakman

Content Marketeer bij Medisch Spectrum Twente

Robin Kwakman is sinds 2015 werkzaam bij MST. Robin heeft Communicatiewetenschap gestudeerd aan de Universiteit Twente. Bij MST houdt hij zich bezig met contentmarketing: het strategisch inzetten van uitingen in beeld, geluid, tekst en video die inspelen op de interesses van ons publiek. Binnen MST is Robin o.a. verantwoordelijk voor alle social media uitingen, webcare, het produceren van videos en algemene online communicatie. Hij heeft in 2018 en 2019 op meerdere bijeenkomsten in Nederland gesproken over de social media-aanpak van MST.

Mijn sessie

Elke organisatie wil online een betekenisvolle relatie aangaan met haar publiek, ook wij als ziekenhuis. Maar hoe doe je dat? Door de juiste verhalen te vertellen. Denk na over de verhalen waarin jouw publiek geïnteresseerd is, kies een mooie vorm waarin je dit verhaal wil gieten en begin gewoon!

Tijdens de presentatie laat ik zien welke formats wij in Medisch Spectrum Twente inzetten om op herkenbare wijze (terugkerende) thema’s aan te snijden. Ik hoop je te inspireren zelf aan de slag te gaan en met vernieuwende energie contentmarketing in te zetten om jouw doelstellingen te halen.

Houd me op de hoogte