Wendy Meijerink | ABN AMRO

Wendy, die in haar master Communicatiewetenschap onderzoek deed naar de impact van het tonen van emoties door chatbots, weet bij ABN AMRO haar ervaring in de financiële dienstverlening, ervaring met klantcontact, conversation design en communicatie te combineren en bouwt inmiddels op dagelijkse basis met haar contentteam aan de content van chatbot Anna.

Ze ziet hierbij het Contact Center als dé input voor Anna en Anna als dé first line of defense voor het Contact Center. Haar werk kenmerkt zich door positiviteit en de manier waarop zij kennis en kwaliteiten op de juiste manier probeert in te zetten voor de beste conversational AI.    

Haar overtuiging? Zie geen beren op de weg, maar bewandel samen mét beren de weg.  

Mijn sessie: Breng het beste van 2 werelden samen: verwerk klantenkennis & -ervaring in automatisering en creëer hiermee betrokkenheid en een klantgericht product.

Hoe zet je een chatbot in en zorg je daarbij dat je nog steeds écht contact maakt met je klant? En hoe maak je daarin slim gebruik van de ervaring van Contact Center adviseurs?

Wendy vertelt je graag meer over hoe zij van chatbot Anna een gewaarde collega binnen én van het ABN AMRO Contact Center maken.

Houd me op de hoogte